Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι, Μπαίνουμε, έπειτα από την εκλογή των νέων μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τη συγκρότηση της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου οι οποίες είναι απολύτως κρίσιμες.
Η Τριφυλία του μέλλοντος δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου, δεν μπορεί να περιμένει, δεν μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις μοιραία και αδρανής, δεν μπορεί να μη συν-διαμορφώνει το μέλλον της.
Δίνουμε τα χέρια, ειλικρινά και έντιμα, γιατί η Τριφυλία μάς ενώνει! 
Συγκροτούμε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο, έναν ισχυρό συνδυασμό νίκης!
Για μια νέα Δημοτική Περίοδο με ήθος και ύφος που αξίζει στους ανθρώπους, την ιστορία, τον πολιτισμό, το μέλλον της Τριφυλίας μας! 
Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε σήμερα το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού μας, που συνιστούν την ταυτότητά μας! 
Όνομα και έμβλημα εμπνευσμένα από τις αρχές και τις αξίες μας, τις αντιλήψεις μας για τη ζωή και την Αυτοδιοίκηση, το όραμά μας και τους στόχους που θέτουμε για την Τριφυλία μας, την πίστη μας στην ενότητα.
«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» το όνομα του συνδυασμού μας. Δύο λέξεις, άπειρα συναισθήματα, ισχυροί συμβολισμοί!
ΤΡΙΦΥΛΙΑ είναι η πατρίδα μας και πατρίδα μας είναι η ανυπόκριτη αγάπη στη γενέθλια γη μας, είναι ό,τι μας ενώνει, ό,τι μας συγκινεί, ό,τι μας κάνει περήφανους, ό,τι μας θυμίζει ποιοί είμαστε, ό,τι μας ωθεί να πάμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπροστά!
Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ μάς ενώνει και ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να φτάσουμε την Τριφυλία μας ψηλά!
Το έμβλημα του συνδυασμού μας αποτελείται από 4 ανθρώπινα χέρια που βοηθούν και στηρίζουν το ένα το άλλο σε έναν αέναο κύκλο συνεννόησης και συνέργειας, συνοχής και αλληλεγγύης, ενότητας και προοπτικής. 
Τα διαφορετικά χρώματα αναδεικνύουν τον πλουραλισμό, την πολυσυλλεκτικότητα, τη σύνθεση σκέψεων και ιδεών ανθρώπων με διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές προτιμήσεις αλλά με κοινή συνισταμένη την Τριφυλία και τους Τριφύλιους. 
Ανθρώπων που ισότιμα συμμετέχουν στο συνδυασμό μας και συνεργάζονται για το κοινό καλό, γιατί η Τριφυλία έχει Δημοκρατικές αξίες και πολιτισμό και δεν αποδέχεται τον αυταρχισμό και την ενός ανδρός αρχή.
Στη λέξη «ΤΡΙΦΥΛΙΑ» ως τόνο επιλέξαμε ένα φύλλο ελιάς, τιμώντας την κληρονομιά και την παρακαταθήκη που μας οδηγούν μπροστά, τον πλούτο της γης μας, και τους ανθρώπους που μόχθησαν και μοχθούν στη γη της Τριφυλίας μας, τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας. Παράλληλα, η ελιά συμβολίζει την ειρήνη, τη δύναμη, την ελπίδα, τη νίκη και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παράδοση και τον πολιτισμό μας, στοιχεία που μαζί με τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές, τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους, αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα ανάδειξης και ανάπτυξης του τουρισμού στην Τριφυλία μας.
Το όνομα του συνδυασμού μας συνοδεύει το σύνθημα «Κερδίζουμε το μέλλον!». Οι Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δεν είναι αναμέτρηση με το χθες, αλλά μάχη για το αύριο, για ένα καλύτερο αύριο! Το σύνθημά μας εκπέμπει θετικό μήνυμα ελπίδας και αυτοπεποίθησης, συνεργασίας και δημιουργίας, ενότητας και προοπτικής!
Πάμε Δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!
Καλώ όλες τις Τριφύλιες και όλους τους Τριφύλιους να ενωθούμε στην πλατιά κοινωνική και αυτοδιοικητική συμμαχία μας για να αλλάξουμε την Τριφυλία! 
ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!
ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ
Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα