Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Π. Μαντάς: Πάντα παρών και πάντα στο πλευρό της Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Ιουνίου, ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:
«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο ελληνικός λαός μίλησε μέσα από τις κάλπες, εγκρίνοντας με ξεκάθαρο τρόπο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τα μηνύματα της κάλπης ήταν σαφή, ηχηρά και με πολλαπλούς αποδέκτες.
Πρωτίστως προς τη δική μας παράταξη, τους αδιαμφισβήτητους νικητές των εκλογών. Διότι οι πολίτες επικρότησαν τις πολιτικές μας επιλογές, επιβεβαιώνοντας τη στήριξή τους στο κεντρικό πολιτικό πρόταγμα της Νέας Δημοκρατίας για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς καθυστερήσεις, αλλά με σχέδιο και σκληρή δουλειά, οφείλουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ένα καλύτερο αύριο. Με δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές για όλους, με ένα καλύτερο σύστημα υγείας, με ένα αποτελεσματικότερο ψηφιακό κράτος, με προστασία της εθνικής μας επικράτειας και με ισχυρή παρουσία της χώρας στο διεθνές περιβάλλον.
Οι κάλπες όμως έστειλαν και ένα ακόμη μήνυμα, προς το σύνολο του πολιτικού συστήματος αυτή τη φορά. Διότι οι πολίτες αποφάσισαν ότι ο μεγάλος κύκλος της πολιτικής αστάθειας και της τοξικότητας που άνοιξε πριν δέκα περίπου χρόνια, πρέπει να κλείσει οριστικά. Και να τελειώσουμε πια με τα ψέματα και τις δολοφονίες χαρακτήρα και με τα δήθεν μονοπώλια στην ηθική, στην ανθρωπιά, στην πρόοδο και στη δημοκρατία.
Σε αυτό το περιβάλλον, η επόμενη μέρα για τη Μεσσηνία θα είναι απολύτως δημιουργική. Τα μεγάλα έργα του τόπου μας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και θα βρισκόμαστε στη Βουλή για να τα υποστηρίξουμε. Το αεροδρόμιο, οι οδικοί άξονες, τα φράγματα και τα υπόλοιπα έργα υποδομής παραμένουν πρώτα στην ατζέντα μας και παίρνουν ένα προς ένα τον δρόμο της υλοποίησης, αλλάζοντας καταλυτικά το πρόσωπο του νομού.
Και από την άλλη μεριά η στήριξή μας προς τον πρωτογενή τομέα παραμένει και αυτή σταθερή και αταλάντευτη. Με προγράμματα ενίσχυσης και στήριξης των αγροτών, με σχέδια αναβάθμισης των καλλιεργειών, με νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, με μειώσεις φόρων και περαιτέρω κινητροδότηση για τη δημιουργία υγιών συνεταιριστικών σχημάτων, στεκόμαστε στο πλευρό κάθε παραγωγού, προστατεύουμε τα εθνικά μας προϊόντα και δίνουμε προστιθέμενη αξία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους συμπολίτες μου που με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους και με έστειλαν για δεύτερη φορά ως εκπρόσωπό τους στη νέα Βουλή. Θα συνεχίσω να είμαι πάντα παρών και πάντα στο πλευρό σας, διεκδικώντας δυναμικά το καλύτερο για τον τόπο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα