Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Σεπόλια: Στη φυλακή 46χρονος, «κακοποιήθηκε κι άλλο κορίτσι παρουσία της 12χρονης»


Στη φυλακή οδηγείται ακόμα ένας κατηγορούμενος που εμπλέκεται στη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.
Ανακριτής και εισαγγελέας, μετά από ώρες διαδικασίας, έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον έναν από τους τέσσερις νέους κατηγορούμενους ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Οι δικαστικές αρχές έκριναν προφυλακιστέο τον 46χρονο από το Πακιστάν, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.
Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξαν ανακριτής και εισαγγελέας στους άλλους τρεις κατηγορουμένους:
Στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από το Πακιστάν, επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα,
Στον 63χρονο που συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανηλίκου κοριτσιού στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση επικοινωνίας με το παιδί
Στον 82χρονο από τη γειτονιά της 12χρονης η απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη.
Όλοι αρνήθηκαν την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. 
Ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε πλησίασε την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, όπως κατηγορείται, καθώς «το όχημα που αναφέρει η 12χρονη στην 7η κατά σειρά κατάθεση της, αγοράστηκε από μένα μήνες μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση». Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή ότι δε γνωρίζει την ανήλικη ή τον προφυλακισμένο για μαστροπεία και βιασμό, Ηλία Μίχο.
Άλλοι δύο κατηγορούμενοι απολογούνται σήμερα στον ανακριτή για την ίδια υπόθεση.
Κακοποιήθηκε και άλλο κορίτσι παρουσία της 12χρονης
Νέα αποκάλυψη για την φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με το Star η ανήλικη έχει καταθέσει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε βιάσει κι άλλο ανήλικο κορίτσι, μέσα στο μαγαζί του.
Μάλιστα, η 12χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο βασικός κατηγορούμενος την είχε αναγκάσει να είναι παρούσα και η ίδια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης του δεύτερου κοριτσιού.
Ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου είπε: «Προφανώς και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο να εμπλακεί ένα τρίτο πρόσωπο, που μακάρι να έρθει να πει “ναι, ισχύει” -που δεν πρόκειται να το πει αυτό, γιατί δεν ισχύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα