Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στον Ευαγγελισμό – Ποιους χώρους επισκέφθηκε και τι ζήτησε


Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός πραγματοποίησε ο νέος υπουργός υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης νωρίς το πρωί, λίγο πριν το υπουργικό συμβούλιο.
Ο νέος υπουργός Υγείας με το …καλημέρα πέρασε την πύλη του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στις 8:30 χωρίς να ειδοποιήσει απολύτως κανέναν και συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ανέβηκε στα γραφεία της Διοίκησης.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, αιφνιδιάζοντας και τον ίδιο τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Τάσο Γρηγορόπουλο, έμεινε μαζί του για λίγη ώρα, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας.
Ποια τμήματα επισκέφτηκε ο νέος υπουργός Υγείας
Όπως αναφέρουν πηγές του ethnos, ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε να πληροφορηθεί για τον τρόπο λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος, τα ζητήματα με τις προσλήψεις αλλά και τα κενά που υπάρχουν σήμερα, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αιματολογικά τμήματα και τα ογκολογικά καθώς και τις λίστες αναμονής που παρουσιάζουν.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις κρίσιμες ογκολογικές μονάδες του Ευαγγελισμού προκειμένου να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους και τα προβλήματα.
Ειδικότερα ο νέος υπουργός Υγείας σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, επισκέφθηκε τον 8ο και 10ο όροφο τα ογκολογικά και αιματολογικά τμήματα, συνομίλησε με τους εργαζόμενους, ενώ στη συνέχεια δεν παρέλειψε να μεταβεί και στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του 9ου και του 3ου ορόφου.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές προκειμένου να λάβει τα πρώτα μηνύματα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, στην συνέχεια βρέθηκε και στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) ώστε να επιβλέψει τον τρόπο λειτουργίας τους.
Ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τη μελλοντική ανακατασκευή των ΤΕΠ, με δεδομένο ότι θα εκσυγχρονιστούν με χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Η επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στον Ευαγγελισμό διήρκησε περίπου 2 ώρες, ενώ στη συνέχεια ο νέος υπουργός Υγείας μετέβη στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου όπου και παρέλαβε τον δικό του μπλε φάκελο από το επιτελείο Μητσοτάκη για τις προτεραιότητες στον τομέα της Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα