Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

4 νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

4 ακόμη υποψηφίους με το συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» ανακοίνωσε χθες η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.
Συγκεκριμένα: 
Για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας Κωνσταντίνος Αναστ. Λαμπρόπουλος, κάτοικος Βρυσών Κυπαρισσίας. Είναι έγγαμος και έχει δραστηριοποιηθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα πρακτορείας Τύπου, στις τηλεπικοινωνίες και την ενέργεια. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Τ.Κ. Βρυσών, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δ.Ε. του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ).
Για την Τ.Κ. Αγαλιανής της Δ.Ε. Αυλώνας Χρήστος Σολής του Γεωργίου και της Νίκης, το γένος Λυμπεροπούλου. Είναι 33 ετών, έχει γεννηθεί στην Αθήνα, εισήχθη στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ και ήταν αθλητής υδατοσφαίρισης (water polo) A1 κατηγορίας. Σήμερα δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως νέος αγρότης και έχει επιλέξει να διαμένει μόνιμα και να εργάζεται στον τόπο καταγωγής του, την Αγαλιανή.
Για τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων Παναγιώτης Γεωργ. Μασούρας, κάτοικος Γαργαλιάνων. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην ελεύθερος επαγγελματίας ξυλουργός, παντρεμένος με τη Σοφία Κουλόγιαννη και πατέρας ενός παιδιού.
Για τη Δ.Ε. Φιλιατρών Χριστόφορος Τατούλης του Χρυσοστόμου (Σούλη). Είναι 41 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, κατοικεί στην Αθήνα και έχει καταγωγή και από τους δύο γονείς του από την Τ.Κ. Πλάτης (Καναλουπού). Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εκπαιδευτής σκύλων, συνεργαζόμενος με πλήθος φιλοζωικών σωματείων της Αττικής και με το Δήμο Αγίων Αναργύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα