Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 1.404 ραντεβού σε μια μέρα-Το 40% κλείστηκε ηλεκτρονικά


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ενημερώνουμε ότι σήμερα, πρώτη μέρα των ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, κλείστηκαν 1.404 ραντεβού εκ των οποίων το 40% αυτών κλείστηκαν ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας.
Λόγω της εξαντλήσεων των ραντεβού (όπως οφθαλμίατρος, γαστρεντερολόγος, μαστογραφία, ογκολογικό) έως 25/8, ενημερώνουμε ότι για την αναζήτηση νέων διαθεσίμων ραντεβού μετά από τις 25/8 έως και 30/8, ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι μέσω της εφαρμογής των ηλεκτρονικών ραντεβού, καθότι θα μπορούν οι πολίτες, να βλέπουν άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, τα νέα ενταγμένα ραντεβού και τις τυχόν ακυρώσεις.
Καθώς αυτή η διαδικασία είναι συνεχώς εξελισσόμενη και μεταβαλλόμενη είναι απρόσφορη η προσέλευση των πολιτών στο Νοσοκομείο. Αντιθέτως μέσω της εφαρμογής μπορούν να έχουν άμεση εικόνα της υπάρχουσας διαθεσιμότητας σε καθημερινή βάση.
Πώς μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά ραντεβού
Η διαδικασία των ηλεκτρονικών ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Καλαμάτας γίνεται μέσω :
  • της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου www.nosokomeiokalamatas.gr
  • της ηλεκτρονικής διεύθυνσης : www.gov.gr >> Υγεία και Πρόνοια >> Φάκελος Υγείας >> Ηλεκτρονικά Ιατρικά Ραντεβού-eΡαντεβού ή
  • της πλατφόρμας ΗΔΙΚΑ (hdika.gr) https://ehealth.gov.gr/p-rv/p
Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα θα χρειαστείτε:
  • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • τον ΑΜΚΑ σας ή τον ΑΜΚΑ του ασφαλιστικά εξαρτώμενου μέλους
Στην πλατφόρμα θα εμφανίζονται από σήμερα ( 26 Ιουνίου) διαθέσιμα τα ραντεβού για τους δύο πρώτους μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο)
Οι τηλεφωνικές γραμμές 2721046691, 692, 693 εξακολουθούν να ισχύουν για όσους πολίτες επιθυμούν να κλείσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά. (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 08:00 π.μ.-13:00 μ.μ.)
Σας ενημερώνουμε ότι για τα ιατρεία ΩΡΛ, Οδοντιατρικό, Πνευμονολογικό και για τη διενέργεια Μαγνητικής Τομογραφίας απαιτείται υποχρεωτικά η προσκόμιση αρνητικού rapid test.
H διενέργεια rapid test για την ανίχνευση του ιού SARS COV-2, διενεργείται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο ISOBOX του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για όσους προσέρχονται στο Νοσοκομείο και δεν έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο έλεγχο, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 – 14:30.
πατήστε εδώ για το εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής ηλεκτρονικών ραντεβού ΗΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα