Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ψυρρή: Στη φυλακή ο 50χρονος που νάρκωνε και βίαζε αγόρι ενώ το βιντεοσκοπούσε


Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονου στου Ψυρρή.
Ο 50χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Ψυρρή και φέρεται να βίαζε επί τρία χρόνια έναν 17χρονο, γιο φίλης του, ενώ κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και έδινε στο παιδί ναρκωτικά.
Σύμφωνα με την καταγγελία το ανήλικο αγόρι ζούσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια οικογενειακού φίλου, ο οποίος βιιντεοσκοπούσε τη σεξουαλική κακοποίηση του νεαρού που ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020, όταν ήταν 13 ετών.
Ο πενηντάχρονος μέσα στη διάρκεια των τριών ετών βίασε το ανήλικο αγόρι τουλάχιστον εννέα φορές και για να μη διαμαρτύρεται άρχισε να του χορηγεί και ναρκωτικές ουσίες.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν στο σπίτι του 50χρονου σκληρούς δίσκους για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει καταγεγραμμένο το υλικό από τις παράνομες πράξεις τους εις βάρος του ανήλικου αγοριού.
Μετά από καταγγελία του ανηλίκου, εντοπίστηκε ο 50χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
159 ναρκωτικά χάπια, 1,25 γραμμ. κοκαΐνης, 3,36 γραμμ. μεφεδρόνης, ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, 2 μεταλλικοί τρίφτες, ζυγαριά ακριβείας, πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης, 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα