Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

'Ακης μαινόνενος για "αλητείες"

Μαινόμενος ταύρος εμφανίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε δηλώσεις του σε εφημερίδα όπου παραδέχεται την έρευνα του ΣΔΟΕ για σπίτι και περιουσία και την κατάθεση της συζύγου του. Τα αποδίδει σε πολιτική δίωξη και προαναγγέλει μηνύσεις
"Πήγα εγώ προσωπικά στο ΣΔΟΕ για να δώσω εξηγήσεις. Κάλεσαν και τη Βίκυ, τη γυναίκα μου, αλλά και τη λογίστριά μου. Έκαναν διάφορους ελέγχους και τώρα περιμένω να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Μετά ξέρω τι πρόκειται να κάνω",  σχολιάζει ο ίδιος για το περιστατικό.
Αναφερόμενος στην αγορά του σπιτιού του, υποστηρίζει ότι αγοράστηκε από τη σύζυγό του κυρίως μέσω τραπεζικού δανεισμού. Κατά τον ίδιο, όλα έγιναν με διαφάνεια και έχει καταθέσει στις αρμόδιες αρχές τα συμβόλαια και τα έγγραφα.
Ως παράδειγμα μάλιστα πολιτικής δίωξης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ, τον Ανδρέα Παπανδρέου:
"Εδώ δεν σεβάστηκαν τον Παπανδρέου και τον έσυραν στο Ειδικό Δικαστήριο" λέει και επιφυλάσσεται στην άσκηση μηνύσεων.
Αναμένονται εξελίξεις στην έρευνα
Δύο Κυριακάτικες εφημερίδες προαναγγέλλουν αύριο Κυριακή, εξελίξεις γύρω από το θέμα του πλουτισμού του πρώην μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ που απασχόλησε και πρόσφατα τον Τύπο.
Συγκεκριμένα με πρωτοσέλιδο τίτλο: "Ψάχνουν τον Άκη σε Κύπρο και ΗΠΑ" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. H εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε προθεσμία ενός μηνός στους ελεγκτικούς μηχανισμούς για να ολοκληρώσουν τους ελέγχους.
Την ίδια ώρα μέσω της Realnews ο Άκης Τσοχατζόπουλος στέλνει μήνυμα λέγοντας: "Ήθελα και ζητώ τον έλεγχο. Αργούν. Έπρεπε ήδη να έχουν τελειώσει", φαίνεται να δηλώνει ο ίδιος, ενώ προαναγγέλλει αγωγές.
Η εφημερίδα "Αποκαλύψεις" από την πλευρά της, με πρωτοσέλιδο τίτλο "Κάψτε τώρα τον Άκη" κάνει λόγο για εντολή του πρωθυπουργού προς το ΣΔΟΕ και προαναγγέλλει επικοινωνιακή θυσία του πρώην υπουργού.
Σύμφωνα με τις "Αποκαλύψεις", ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στο ΣΔΟΕ και στην Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου: "Έχετε ένα μήνα καιρό να τελειώσετε με τις έρευνες για τις υποθέσεις των πολιτικών προσώπων", φαίνεται να έχει δηλώσει ο Γιώργος Παπανδρέου.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα