Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Τούρκος αρχιμαφιόζος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του για κατάσχεση περιουσιών των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης


Νέο βίντεο προανήγγειλε ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ με αποκαλύψεις με ελληνικό ενδιαφέρον.
Παρά τις φήμες ότι ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, τα βρήκε εν τέλει με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται πως ο πρώτος αναμένεται να αποκαλύψει ότι ο ο πανίσχυρος Τούρκος επιχειρηματίας Ντεμιρορέν και κάτοχος των μεγαλύτερων ΜΜΕ στην Τουρκία, σφετερίστηκε περιουσίες των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης.
Τουλάχιστον αυτό προανήγγειλε ο ίδιος μέσω Twitter λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει το νέο βίντεο με τις σχετικές αποκαλύψεις.Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ αποκάλυψε την Τετάρτη (9/6/2021) ότι αναγκάστηκε να αλλάξει τόπο διαμονής, επειδή δέχθηκε επίθεση στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με την οικογένειά του. Ο ίδιος ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι οι εχθροί του, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ, ήρθαν σε επαφή με Αλβανούς, Σέρβους και Ρώσους δολοφόνους για να τον σκοτώσουν. Ο αρχιμαφιόζος ανακοίνωσε ότι τα νέα βίντεό του ενδέχεται να καθυστερήσουν επειδή βρίσκεται σε μετακίνηση.
Ο αρχιμαφιόζος που έχει γίνει ο «εφιάλτης» του Ταγίπ Ερντογάν λόγω των αποκαλύψεών του, ανακοίνωσε ότι θα μετακινηθεί από το σημείο όπου βρίσκεται – πιθανόν στο Ντουμπάι- και επειδή το ταξίδι του θα είναι μεγάλης διάρκειας ενδέχεται να καθυστερήσει το νέο του βίντεο. Ο Πεκέρ έχει επίσης απειλήσει με αποκαλύψεις για τον Μπεράτ αλ Μπαϊράκ γαμπρό του Ερντογάν και πρώην υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα