Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ βάζει σε διαθεσιμότητα τον Μπαλάσκα για τις χυδαίες του δηλώσεις (video)


Η οργή για την απαράδεκτη δήλωση Μπαλάσκα έφτασε μέχρι και την ΕΛΑΣ, που παραπέμπει τον συνδικαλιστή σε ΕΔΕ και τον στέλνει σε διαθεσιμότητα.
«Είναι βλάκας. Εάν όταν σκότωσε τη γυναίκα του πάνω στο θυμό, όπως λέει, έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία θα έμπαινε 4 χ΄ρονια φυλακή. Θα πήγαινε για εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καυγά, με πρότερο έντιμο βίο. Θα πήγαινε για 5, 6 χρόνια φυλακή»;.
Η δήλωση του συνδικαλιστή Αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα, προκάλεσε οργή στην κοινή γνώμη που καταγράφηκε στα social media και έφτασε να απειλεί να επισκιάσει την επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας να εξιχνιάσει τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της.
ΕΔΕ και διαθεσιμότητα
Έτσι το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή (τον οποίο δεν κατονομάζει) «για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας» της Καρολάιν.
Παράλληλα, κινήθηκε και η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ανα΄φερει: «Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα