Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον εισαγγελέα οι 7 νέοι συλληφθέντες - Ξεκινά νέος κύκλος ανακρίσεων


Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Παρασκευή οι επτά νέοι συλληφθέντες (ανάμεσά τους πατέρας και γιος), οι οποίοι θα απολογηθούν στον Ανακριτή για την υπόθεση της κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία.
Νέος κύκλος ανακρίσεων
Εντωμεταξύ, νέος κύκλος ανακρίσεων ξεκινά για την υπόθεση, μετά την έκδοση των επτά νέων ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή που χειρίζεται στην δεύτερη κύρια έρευνα.
Η πρώτη ανάκριση για την υπόθεση, που βρίσκει τον Ηλία Μίχο και τους περισσότερους από τους «πελάτες» του στα ραντεβού της φρίκης με το παιδί στην φυλακή, έχει πλέον ολοκληρωθεί από την Ανακρίτρια που την χειρίστηκε.
Τα επόμενα βήματα
Τώρα η δικογραφία μετά και τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες αναμένεται να διαβιβαστεί σε Εισαγγελέα προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης που παραμένει στην φυλακή και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη των κατηγορουμένων.
Για την υπόθεση φαίνεται εξαιτίας του ορίου του 18μήνου για την προσωρινή κράτηση που «τρέχει» ήδη για όσους είναι προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.
Ωστόσο δεν κλείνει και η έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων που προκύπτουν στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα