Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Ζούμε σουρεάλ καταστάσεις πνιγμένοι μέσα στην παράνοια των ΜΜΕ...


Αυτό που ζούμε είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά.
Είναι απίστευτο.
Εξωφρενικό.
Εξωπραγματικό.
Να επιτίθενται όλα τα ΜΜΕ με λύσσα σε όλη την αντιπολίτευση και καθόλου στην κυβέρνηση που κυβέρνησε επί τέσσερα χρόνια και θα συνεχίσει να κυβερνά.
Μετά το παρακράτος των υποκλοπών βιώνουμε με τον πιο άθλιο και προκλητικό τρόπο και το παρακράτος των γαλάζιων ΜΜΕ που προσπαθούν να πνίξουν και να συνθλίψουν την αντιπολίτευση.
Αντί να εγκαλούν την κυβέρνηση για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των υποκλοπών, για τίς τεράστιες ευθύνες της στο πολύνεκρο δυστύχημα και την τραγωδία των Τεμπών, τους Πάτσηδες, την ακρίβεια και όλα τα λάθη της, τις αστοχίες της, τις ολιγωρίες της στην πανδημία, το τεράστιο χρέος που εκτίναξε πάλι όπως το 2009 μια άλλη κυβέρνηση πάλι της ΝΔ, ασχολούνται με "τα μέτρα που θα πάρουν" δύο κόμματα του 20 και του 11,5 τοις εκατό που με μαθηματική ακρίβεια θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση.
Και τους ξεσκίζουν λες και υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσουν για τα δήθεν "μη κοστολογημένα προγράμματα" τους..
Ζούμε σουρεαλ καταστάσεις πνιγμένοι μέσα στην παράνοια των ΜΜΕ και της άθλιας, αλήτικης και εμετικής παραδημοσιογραφίας, στα κανάλια, στα sites, στα social media, παντού από μπλε εγκάθετους που μιλάνε και γράφουν παντού σαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας..
Λυσσασμένα μπλε πιτμπουλ παντού.
Οργή και αηδία μόνο.
Έχετε ακόμα μια ευκαιρία σε τρεις εβδομάδες.
Μην την αφήσετε να πάει χαμένη.
Είναι ο μοναδικός δημοκρατικός τρόπος να αντιδράσετε πριν είναι πολύ αργά, γιατί η επόμενη ευκαιρία σας θα είναι μετά από τέσσερα χρόνια.
Δυστυχώς.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα