Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Μεγάλη κινητοποίηση των φιλάθλων της Εράνης για τον «τελικό» με Παλληξουριακό


Ξεσηκωμός υπάρχει αυτές τις ημέρες στις τάξεις των φιλάθλων της πρωταθλήτριας Μεσσηνίας, Εράνης Φιλιατρών, εν όψει του πολύ κρίσιμου κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης Παλληξουριακό για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Ένας αγώνας που έχει χαρακτηριστεί ως «τελικός» και η φιλιατρινή ομάδα θέλει μόνο νίκη για να «πλασαριστεί» στην προνομιούχο «τριάδα» του 5ου Ομίλου και φυσικά να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Οι φίλαθλοι της Εράνης Φιλιατρών σε όλους τους κρίσιμους αγώνες την εφετινή σεζόν γεμίζουν το γήπεδο Φιλιατρών, κάτι που αναμένεται να το πράξουν και την προσεχή Κυριακή.
Βέβαια, θα περιμένουν με αγωνία την τρίτη νίκη στα μπαράζ που θα χαρίσει και την άνοδο.
Σίγουρα, το ματς κόντρα στον Παλληξουριακό είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η Επτανησιακή ομάδα παρουσιάζεται αξιόμαχη και θα «κυνηγήσει» με τη σειρά της ένα θετικό αποτέλεσμα για να πανηγυρίσει αυτή την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Ο προπονητής της Εράνης Φιλιατρών Κώστας Λυμπερόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει για τον «τελικό» με τον Παλληξουριακό, δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Δημήτρη Χάρμπα (ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του), προβληματίζεται δε για τη συμμετοχή των Θανάση Γεωργιόπουλου και Αρντέτ Γκεβόρι (κτύπησαν στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα