Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Οι αριθμοί και η προπαγάνδα!


Λευτέρης Πλασκοβίτης
Το 40% (όσων προσήλθαν στις κάλπες) που πήρε ο Κυριάκος πριν από 15 μέρες, αντιστοιχεί στο 22% του συνόλου των πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου!
Άρα το 78% του ελληνικού λαού, ΔΕΝ εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης του κ ΔΕΝ επιθυμεί να τον έχει πάλι Πρωθυπουργός.
Και όμως!!  Κυριάκος κ όλα τα στελέχη της ΝΔ, με την πολύτιμη βοήθεια κ την αρωγή του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ, των παπαγάλων της και των γαλάζιων τρολ, προσπαθούν να μας πείσουν, με περισσή αλαζονεία, ότι ο λαός την Κυριακή 21 Μαΐου αποθέωσε τον Κυριάκο και το κυβερνητικό του έργο!
Επιμύθιον
Ναι. Ο Κυριάκος θα είναι ξανά Πρωθυπουργός, όχι όμως γιατί αυτό θέλει ο λαός, αλλά γιατί το 50% των πολιτών (idiots) έχουν επιλέξει να αποφασίζει γι αυτούς η ισχνή μειοψηφία του 22% κ η δημοκρατία λειτουργεί με τους παρόντες κ όχι τους απόντες!




























































Propaganda Λευτέρης Πλασκοβίτης !!!
Το 40% (όσων προσήλθαν στις κάλπες) που πήρε ο Κυριάκος πριν από 15 μέρες, αντιστοιχεί στο 22% του συνόλου των πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου!
Άρα το 78% του ελληνικού λαού, ΔΕΝ εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης του κ ΔΕΝ επιθυμεί να τον έχει πάλι ΠΘ.
Και όμως!! Ο Κυριάκος κ όλα τα στελέχη της ΝΔ, με την πολύτιμη βοήθεια κ την αρωγή του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ, των παπαγάλων της κ των γαλάζιων τρολ, προσπαθούν να μας πείσουν, με περισσή αλαζονεία, ότι ο λαός την Κυριακή 21 Μαΐου αποθέωσε τον Κυριάκο κ το κυβερνητικό του έργο!
Επιμύθιον
Ναι. Ο Κυριάκος θα είναι ξανά ΠΘ, όχι όμως γιατί αυτό θέλει ο λαός, αλλά γιατί το 50% των πολιτών (idiots) έχουν επιλέξει να αποφασίζει γι αυτούς η ισχνή μειοψηφία του 22% κ η δημοκρατία λειτουργεί με τους παρόντες κ όχι τους απόντες!

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα