Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Στην Πάνω Πόλη της Κυπαρισσίας το φετινό Peloponnese Food Stories


Στον προστατευόμενο οικισμό της Πάνω Πόλης Κυπαρισσίας θα πραγματοποιηθεί φέτος το Peloponnese Food Stories, το φεστιβάλ γαστρονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πέρσι πραγματοποιήθηκε στην Κορώνη και αποσκοπεί την ανάδειξη των αγροδιατροφικών προϊόντων και της κουζίνας της περιοχής.
Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο Νομό Αργολίδας το Peloponnese Food Stories θα πραγματοποιηθεί στο Κρανίδι, στο Νομό Αρκαδίας στη Δημητσάνα, στο Νομό Κορινθίας στο Βραχάτι και στο Νομό Λακωνίας στο Γεράκι.
Η οριστικοποίηση των περιοχών που θα πραγματοποιηθούν φέτος τα γαστρονομικά φεστιβάλ της Περιφέρειας έγινε  σε σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας. Η σύσκεψη έγινε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακά στελέχη.
Τέλος η Περιφέρεια ανακοίνωσε ότι “πολλές ακόμα γαστρονομικές εκδηλώσεις, που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και διοργανώνονται από τοπικούς φορείς, θα υποστηριχθούν οικονομικά και οργανωτικά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα