Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκαλύπτει γιατί κάνει συνεχώς καρδούλες


Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποκάλυψε το λόγο που κάνει συνέχεια... καρδούλες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Ως αντισυστημική δύναμη περιέγραψε την Πλεύση Ελευθερίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική συνέντευξη, αφού, όπως ανέφερε, ούτε σχέση με το σύστημα έχει, ούτε και θα γίνει ποτέ συστημικό κόμμα.
Αποκάλυψε μάλιστα και το λόγο που κάνει... καρδούλες με τα χέρια της όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου. Όπως είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το κάνει γιατί η καρδιά είναι συνδεδεμένη με τη γροθιά και γιατί αγαπάει τους ανθρώπους. «Είμαστε σίγουρα μία αντισυστημική δύναμη και η καρδούλα που κάνω είναι συνδεδεμένη με τη γροθιά, είναι συνδεδεμένη με τη μαχητικότητα. Δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι έχασα τη μαχητικότητά μου. Θα υπερασπιστώ τους ανθρώπους ακριβώς γιατί έχω την αγάπη για τους ανθρώπους. Ο κόσμος ξέρει πως δεν έχουμε σχέση με το σύστημα και δεν έχουμε σχέση με τα συστημικά κόμματα» είπε χαρακτηριστικά.
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα ως εκπροσώπους του συστήματος. Το ότι η Νέα Δημοκρατία συγκράτησε δυνάμεις, είναι ευθέως συνδεδεμένο με το ότι δεν είχε αντιπολίτευση απέναντί της, επανέλαβε. Kατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, όμως, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας άσκησε κριτική και προς το ΚΚΕ. Παρ' ότι τιμά, όπως διευκρίνισε, τον κόσμο που κάνει τη συγκεκριμένη πολιτική επιλογή, εν τούτοις, προσέθεσε, το ΚΚΕ είναι 49 χρόνια στη Βουλή και θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα πράγματα στο διάστημα αυτό. Σημασία έχει να είσαι στη Βουλή και να σταματάς πράγματα, συμπλήρωσε.
Εξαίροντας τη σημασία της συμμετοχής στις εκλογές, τόνισε ότι η μόνη ψήφος, η οποία αποκλείεται να είναι χαμένη, είναι αυτή στην Πλεύση Ελευθερίας. «Είτε με αυτοδυναμία, είτε χωρίς αυτοδυναμία, θα είμαστε απέναντι σε κάθε τι που είναι αντισυνταγματικό, αντικοινωνικό», υποσχέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός», δήλωσε επιπλέον, αλλά ξεκαθάρισε πως με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης εκλογικής Κυριακής, σήμερα δεν υπάρχει σχέδιο να εγκαταλείψει την πολιτική. Σε κάθε περίπτωση, η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα αμεσοδημοκρατικό κίνημα, όπως είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο MEGA.
Στο ερώτημα εάν η Πλεύση Ελευθερίας παίρνει θέση υπέρ ή κατά του ευρώ, απάντησε πως δεν μπαίνει σε τέτοια ανεπίκαιρα διλήμματα. «Εγώ είμαι πάντοτε με τη λαϊκή εντολή και είμαι απέναντι σε όποιον την παραβιάζει», τόνισε.
Ο φράχτης
Ενώ σε επόμενο ερώτημα, εάν είναι υπέρ ή κατά του φράκτη στον Έβρο, αντέτεινε πως «δεν χρειάζονται ούτε φράκτες ούτε τυμπανοκρουσίες». Εξειδικεύοντας στη συνέχεια, ανέφερε πως υπάρχουν θεσμοί και διαδικασίες. Η επιλογή δεν μπορεί να είναι, πυροβολούμε, πετάμε στη θάλασσα ή χτίζουμε τείχος, υποστήριξε. Αντιθέτως, επέμεινε, πρέπει να εξετάζονται όλες οι αιτήσεις εισόδου στη χώρα και όσοι δεν δικαιούνται προστασίας, να απελαύνονται.
Στο σημείο αυτό, τέλος, επέκρινε τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ ότι κρατούσαν στη χώρα μας ανθρώπους που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως πέρασμα για τη μετάβασή τους σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα