Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Σοκ στην Κρήτη μετά την επίθεση σε βάρος της 30χρονης με δεκάδες μαχαιριές: Ο καυγάς και οι μαρτυρίες των γειτόνων


Σοκ επικρατεί στην Κρήτη μετά το επεισόδιο άγριας ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με δράστη έναν 35χρονο, που μαχαίρωσε την 30χρονη σύντροφο του.
Η κοπέλα φέρεται να δέχτηκε 14 μαχαιριές σε όλο το σώμα, ενώ ο 35χρονος στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι.
Όπως μεταδίδει το cretalive, από νωρίς το απόγευμα οι γείτονες άκουγαν το ζευγάρι να καυγαδίζει για κάποιο λεπτό προσωπικό ζήτημα. Τελικά, στις 9.30 το βράδυ η 30χρονη βγήκε από το σπίτι αιμόφυρτη, πέρασε το δρόμο και μπήκε στον κήπο διαμερίσματος, που νοίκιαζαν Έλληνες μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Οι ενοικιαστές του διαμερίσματος την είδαν ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της, αλλά δεν κατάφερε να τους πει τι έχει συμβεί.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 35χρονος επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι, όμως, ο πατέρας του, ο οποίος μένει από πάνω έσβησε τη φωτιά. Η 30χρονη διατηρεί κατάστημα σε τουριστική περιοχή, ενώ ο 35χρονος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός.
Σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου το θύμα


Η κοπέλα αποσωληνώθηκε και σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου.
Ο 35χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη Γενική Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία αφορά σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα