Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Πρόσληψη εργατών δασοπροστασίας στον Δήμο Τριφυλίας


Στην πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθμού τεσσάρων ατόμων, κλάδου ΥΕ Δασεργατών/ειδικότητας ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρά ο Δήμος Τριφυλίας.
Οι προσλήψεις θα γίνουν για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31 Οκτωβρίου 2023, για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας-πυροπροστασίας του Δήμου Τριφυλίας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά: Στο e-mail: dimtrifylias@gmail.com (αποκλειστικά και μόνο για υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα) από 3/6 έως 11/6 μέχρι τις 23:59. Είτε αυτοπροσώπως. Είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας και συγκεκριμένα στο Γραφείο του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού (κ. Φιτσώρου Κωνσταντίνα και κ. Σουλαντίκα Ευθυμία, τηλ. 27613 60703 και 27613 60722), από 3/6 έως 11/6 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τριφυλίας, Δημαρχείου 2, Κυπαρισσία, Τ.Κ. 24500.    Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα